Bok med motiv til seremonihefter

Vi har laget en bok med presentasjon av et bredt utvalg av motiver til sang- og seremonihefter. Vi håper denne boken kan gi deg noen ideer og samtidig gjøre det lettere å finne motiv til sangheftet.

Seremonien skal gi en verdig ramme rundt avskjeden. Ofte er det avdødes tilhørighet til kirken eller andre trossamfunn som setter rammebetingelsene, men både kirkelige, humanistiske og personlige seremonier, gir stort rom for personlige valg også når det gjelder sanghefter.

Vi har lang erfaring i å tilrettelegge og tilbyr et bredt utvalg sangheftemotiver. I denne boka ser du eksempler på noen av våre motiver. I tillegg har vi mulighet til å kombinere ulike motiv på for- og bakside der det er plass. Der det er urolige bilder kan vi også plassere dusefelt over deler av bildet slik at teksten blir leselig.

Er det ønske om å bruke egne bilder? For eksempel bilde av avdøde, stedsbilder, natur, kirke eller noe avdøde har laget - har vi mulighet til dette også. Symboler som kan trykkes på i tillegg, kan være f.eks. kors, due eller blomst.

Vi håper denne boken kan gi ideer og samtidig gjøre det lettere å finne motiv til sangheftet.

Spør oss gjerne. Vi kan veilede i bildevalg og plassering av de ulike motivene.

Last ned boken som PDF (PDF/5.49 MB)