Gravmonumenter

Bilde av gravmonumentEt gravsted å gå til er viktig for mange pårørende. Noen ønsker en påkostet og spesiell gravstøtte mens andre ønsker noe enkelt og stilrent.

Vi leverer gravmonumenter og tilbehør som dekker alle behov og formål gjennom vår samarbeidspartner Nergaard Steinindustri.

Nedenfor finner du linker til overikt over modeller, steintyper, bronsjeartikler og bedplater samt forslag til minneord og symboler på gravminner.

Tenk gjennom om dere ønsker en familiestein eller en enkel stein. Det er også mulig å få laget sin egen spesielle stein. Fra skisse kan vi produsere gravmonumenter etter ønske. Ta kontakt så hjelper vi gjerne.

Vi kan tilby helpolerte steiner, steiner med polert forside eller med matt overflate. Helpolerte steiner er helt vedlikeholdsfrie og vil bli stående på samme måte i overskuelig fremtid. Steiner med matte/rå overflater vil med tiden gro lit til, og bli formert av tidens tann med sin naturlige patina.

Alle våre gravmonumenter er sikret på beste måte og etter gjeldende forskrifter. Vi kan tilby hjelp og assistanse om lokale vedtekter angående lovlig størrelse, innramming av plantefelt, montering av fugler og lykter.

Velg mellom mange steintyper, skrifter, dekor og pynt. Steinene på bildene er ment som eksempler, og dere kan selv velge annen skrift eller dekor på den steinen dere ønsker.